Over Ons

Nathalie en Erik in Sri Lankastoombad

Lijkt het jou ook zo lekker om je dagelijkse portie fruit en misschien zelfs groenten te kunnen drinken als een heerlijk drankje? Je kan de smoothie zelf maken met fruit dat jij lekker vindt. Wat ons betreft zijn smoothies een perfecte manier om je smaak sensoren te verblijden.

Wij zijn in ieder geval fan en hebben een blender en sapcentrifuge aangeschaft zodat we de meeste smoothies zelf kunnen maken. Onze groentenboer heeft regelmatig aanbiedingen waarbij je een kratje fruit mee kan nemen. Helemaal perfect om een heerlijke en gezonde smoothie van te maken. 

Het is erg leuk om zelf heel veel te experimenteren. Het kan echter ook fijn zijn om te genieten van de smaakcombinaties die een ander bedacht heeft. Daarom hebben wij verschillende recepten op deze site opgenomen. Daarnaast geven we van een heleboel ingredienten ook nog achtergrond informatie. Zo kun je naast de smaak ook rekening houden met de voedingswaarde van je ingredienten.

Over de oprichters

Oud-belastingadviseur Erik Gloudemans en voormalig advocate Nathalie Gloudemans hingen hun zakelijke dienstverleningsjassen aan de kapstok en doken vol in hun passie: ondernemen op internet en schrijven. En ze zagen een manier om dat ook nog eens te combineren met een van hun andere hobby’s: smoothies. Als liefhebbers maken ze regelmatig smoothies en werken ze met heerlijke recepten die ze ook met jou delen.

P.S. Deze foto's zijn genomen in Sri Lanka tijdens de huwelijksreis van Erik en Nathalie. De bovenste foto laat een stoombad zien die nog houtgestookt is. De onderste foto is het uitzicht van een hotelkamer in Galle Face Hotel in Colombo.

Je kan ons bereiken via het contactformulier of per e-mail: